Ushqyerja në Laktacion, këshillohuni me Dr. Matina Çobo

Ushqyerja në Laktacion, këshillohuni me Dr. Matina Çobo
Leksionet online - regjistrohu në: https://my.demio.com/ref/5CRM8PdDdXjiyJzF

Për të ushqyer foshnjën tuaj për një kohë të gjatë dhe në mënyrë korrekte, duhet të ndiqni regjimin e ushqyerjes. Për Ju është po aq e rëndësishme të stimuloni dhe mbani laktacionin për aq kohë sa të jetë e mundur. Mundësia e ushqyerjes me gji të plotë sigurohet si nga zgjedhja e produkteve që nëna do të konsumojë, ashtu edhe nga frekuenca e vakteve, si dhe nga respektimi i regjimit të pirjes. Le të flasim për atë që mund dhe nuk mund të përfshini në dietën tuaj për një nënë gjidhënëse.

Dr. Matina Çobo do të fokusohet në këtë tematikë e cila është e domosdoshme të ketë njohuri çdo nënë e të apo në pritje të ëmbël.

Hapësirë pyetje pergjigje me Dr. Matina Çobo.

Ftojmë të jenë të pranishëm të gjithë nënat shtatzana që duan të kenë një informacion të plotë mbi këtë tematikë apo kanë pyetje për Dr. Matina Çobo.

Dr. Matina Çobo, ditën e Premte datë 23 Prill, ora 17.00 live

Leksionet online zhvillohen në platformën Demio. Pjesëmarrja është e mundur nese keni bere rregjistrimin paraprak.

Pasi te jeni rregjistruar kontrolloni e-mailin tuaj per te marre konfirmimin.

Para fillimit të leksionit hapni e-mailin e konfirmimit dhe zgjidhni opsionin JOIN- ku do të drejtoheni ne leksionin online.

Regjistrohu në: https://my.demio.com/ref/5CRM8PdDdXjiyJzF