Potrebno je popuniti sva polja. Email adresa nije validna. Poruka je preduga. Kod nije validan. Sistemska greška. Poruka nije poslata!

Kontakt

Caktoni konsultime pa pagesë me këshilluesit tanë mjeksorë, të cilët do t’Ju japin të gjithë informacionet e domosdoshme për depozitimin e gjakut të kordonit të kërthizës.

Zyra në Tirane:

Rr. Kajo Karafili, Nr.2 , Telefon +355 (0)  4 631 56 78

Numrat dhe zyra janë në dispozicion gjatë ditëve të punës nga 09-17h. 

Për Ju është në dispozicion këtu edhe numri i disponueshëm: 7 ditë në jave 24h 

068 40 29 160
068 40 29 253

 


captcha image

Poruka je poslata.

Hvala Vam na interesovanju.