Sepse buzëqeshja është e rëndësishme :)- Ofertë speciale deri me 31. tetori

Ditët e shtatzënisë janë të veçanta. Pavarësisht se si kalojmë përmes tyre, i kujtojmë ato me një buzëqeshje dhe një ndjenjë të përmbushjes. Në atë kohë ne jemi pjesë e procesit të mahnitshëm të krijimit të një jete të re. Dhe ne nga Bio Save duam që ditët e shtatzënisë të kalojnë me një buzëqeshje në fytyrën tuaj.

Për rastin e "Ditës Botërore të buzëqeshjes" ne ju dhurojmë 10 vite ruajtje të qelizave staminale falas. Duke nënshkruar kontratën për ruajtjen e qelizave staminale nga 15.10.2018 deri me 31.10.2018, qelizat staminale të foshnjës tuaj do të ruhen për 30 vjet me kosto të ruajtjes për 20 vjet.

Shfrytëzoni mundësinë e cila vjen vetëm një herë në jetë dhe ruani qelizat staminale të fëmijës tuaj me një numër përfitimesh të jashtëzakonshme.

Për çdo informacion shtesë, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në 068 40 29 160/ 068 40 29 253 ose me e-mail.