Pse duhet t’i ruajmë Qelizat Staminale

Pse duhet t’i ruajmë Qelizat Staminale, këshillohuni me MSc. Besa Kokaj

 

Leksionet online - regjistrohu në: https://my.demio.com/ref/iXxRShKVR1ATZI6E

 

Pse duhet t'i ruajmë Qelizat Staminale?
Pjesëmarrja është falas!

  • Çfarë përfiton fëmija im në qoftë se ruajmë gjakun nga kordoni i kërthizës?
  • A mund të përdoren qelizat staminale edhe nga prindërit dhe nga vëllai ose motra?
  • A janë përdorur tashmë qelizat staminale të gjakut të kordonit të kërthizës?
  • Për çfarë arsye qelizat staminale kanë qenë zgjedhja e parë?
  • A është e komplikuar marrja e gjakut nga kordoni kërthizor?
  • A mund të merret kudo gjaku i kordonit kërthizor?
  • Çfarë ndosh kur fëmijës tim i nevojiten qeliza staminale?
  • A do të jetë e përdorshme mostra e qelizave staminale të gjakut të kordonit të kërthizës për mjekim edhe kur fëmija të rritet?


Këto dhe shumë pyetje të tjera për t'u qartësuar me stafin e BioSave.

MSc. Besa Kokaj, drejtor mjekësor pranë Biosave Tirana me një eksperiencë 12-vjeçare në fushën farmaceutike dhe mjekësore brenda dhe jashtë vendit do ju flas mbi proçesin, arsyet dhe përditësimet shkencore mbi Qelizat Staminale.

Ftojmë të jenë të pranishme të gjithë prindërit e ardhshëm që duan të kenë një informacion të plotë mbi këtë tematikë apo kanë pyetje për ne.

Besa Kokaj, ditën e Hënë datë 29 Prill, ora 17.30 live.

Leksionet online zhvillohen në platformën Demio. Pjesëmarrja është e mundur nese keni bere rregjistrimin paraprak.

Pasi te jeni rregjistruar kontrolloni e-mailin tuaj per te marre konfirmimin.

Para fillimit të leksionit hapni e-mailin e konfirmimit dhe zgjidhni opsionin JOIN- ku do të drejtoheni ne leksionin online.

Regjistrohu në: https://my.demio.com/ref/iXxRShKVR1ATZI6E