Të përzjerat dhe të vjellat në shtatëzani (Hyperemesis Gravidarum)

Të përzjerat dhe të vjellat në shtatëzani (Hyperemesis Gravidarum), këshillohuni me Dr. Blerti Cami

Leksionet online - regjistrohu në: https://my.demio.com/ref/yci13qlQRV9UlnSu


Përse shtatzania shoqërohet nga të vjellat gjatë muajve te parë? Cfare pasojash mund të kenë të vjellat e vazhdueshme për fëmijën? A ka ndonjë medikament që të ndalojë të vjellat? Trajtimi me preparate jo-farmaceutike.
Tek cilat gra shtatzëna shfaqen të vjellat?
Kur shfaqen të vjellat dhe sa zgjasin? Si të parnadalohen të përzjerat? Kur duhet të ndërhyjmë?
Dr. Blerti Cami do të fokusohet në këtë tematikë e cila është e zakonshme, prek çdo grua dhe në disa mund të jetë shumë shqetësuese.

Hapësirë pyetje pergjigje me Dr. Blerti Çami.

Ftojmë të jenë të pranishëm të gjithë nënat shtatzana që duan të kenë një informacion të plotë mbi këtë tematikë apo kanë pyetje për Dr. Blerti Çami.

Dr. Blerti Çami , ditën e Mërkurë datë 21 Prill, ora 17.30 live

Dr.Blerti Cami, Drejtor i laboratorit Ursula, i specializuar në teknikat e riprodhimit të asistuar në Kliniken Universitare të Bonn-it Gjermani. Dr. Blerti Cami është gjithashtu i certifikuar si “Senior Embriologist” nga Shoqata Europiane për Riprodhimin Human dhe Embriologjinë (ESHRE).

Leksionet online zhvillohen në platformën Demio. Pjesëmarrja është e mundur nese keni bere rregjistrimin paraprak.

Pasi te jeni rregjistruar kontrolloni e-mailin tuaj per te marre konfirmimin.