Oferta e festave për ruajtjen e qelizave staminale

Edhe pse jemi mësuar që Bio Save të vizitohet më së shumti nga nënat e ardhshme dhe disa lejlekë, vetë Santa Claus së fundmi na njoftoi për ardhjen tij. Ai në mënyrë diskrete na tha që në dhjetor të përgatisim një dhuratë të veçantë për të gjitha nënat shtatzëna. Dëshirat e Babagjyshit duhen respektuar, ndaj ne kemi përgatitur një ofertë speciale festive për ruajtjen e qelizave staminale për muajin dhjetor.


Të gjitha gratë shtatzëna që nga 15.-31. Dhjetor 2023 vendosin të ruajnë qelizat staminale të fëmijës së tyre në Bio Save pas lindjes, mund ta marrin këtë me zbritjen vezulluese të festave:


500 € zbritje për një periudhë 50-vjeçare të ruajtjes së qelizave staminale

300 € zbritje për një periudhë 30-vjeçare të ruajtjes së qelizave staminale

200 € zbritje për një periudhë 20-vjeçare të ruajtjes së qelizave staminaleNe ju kemi ofruar edhe kushtet më të mira të pagesës. Përveç mënyrave të zakonshme, pagesa mund të bëhet edhe me 12 këste me 0% interes.


Për të caktuar një takim dhe konsultim falas, mund të na kontaktoni me telefon në 0684029160 ose me email në info@biosave.al.


Listën e detajuar të çmimeve (duke përjashtuar zbritjet) mund ta shikoni në linkun e mëposhtëm:

Lista e çmimeve të qelizave staminale


Përfitoni nga një mundësi që ju jepet një herë në jetë. Ruani qelizat staminale të foshnjës tuaj në bankën më të madhe të qelizave staminale në Europë!

Pse ruhen qelizat staminale të foshnjës?

Një në 100 njerëz do të kenë nevojë për terapi me qeliza staminale gjatë jetës së tyre

Qelizat staminale ndihmojnë në trajtimin e mbi 80 sëmundjeve onkologjike dhe hematologjike, autizmit, paralizës cerebrale etj..

Ekziston vetëm një rast kur ato mund të mblidhen dhe ruhen - gjatë lindjes!


Duke investuar në ruajtjen e qelizave staminale, ne blejmë një “biletë” për të ardhmen e mjekësisë për fëmijën tonë.