Një dhuratë për një përqafim

"Hug Day" festohet çdo 21 janar. Qëllimi është të ndajmë sa më shumë përqafime me njerëzit tanë të dashur atë ditë dhe t'i kujtojmë vetes emocionet pozitive që prodhojnë. Kjo është arsyeja pse ne u dërgojmë të gjitha grave tona shtatzëna një përqafim të ngrohtë dhe një dhuratë të vlefshme që ato mund të zgjedhin deri në fund të janarit.


Të gjitha nënat në pritje të ëmbël që nënshkruajnë një kontratë për të ruajtur qelizat staminale të fëmijës së tyre me Bio Save nga data 22-31 janar 2024, marrin një dhuratë prej 400 €. Ju mund të zgjidhni vetë dhuratën ose të na ftoni ta zgjedhim së bashku. Disa ide:  • 10 vjet të tjera të ruajtjes së qelizave staminale shtesë (30 vjet ruajtje me një çmim prej 20)

  • Nutrigenom Test - Çfarë mund të hani gjatë shtatzënisë dhe pas lindjes për të reduktuar peshën e tepërt dhe për të ruajtur nivelin e kërkuar të energjisë

  • Initiative Test  - test diagnostikues për fibrozën cistike dhe atrofinë muskulore spinale (SMA)


Për të caktuar një takim dhe konsultim falas, mund të na kontaktoni me telefon në 0684029160 ose 068 BIOSAVE (068 4029148) ose me e-mail në info@biosave.al.Ne gjithashtu ju sigurojmë kushtet më të mira të pagesës. Përveç metodave të zakonshme, pagesa mund të bëhet në 12 këste me 0% interes. 

Lista e detajuar e çmimeve (me përjashtim të zbritjeve) mund të shikohet në linkun e mëposhtëm: 

Lista e çmimeve të qelizave staminale


Përfitoni nga një mundësi një herë në jetë. Ruani qelizat staminale të fëmijë tuaj në bankën më të madhe të qelizave burimore në Europë!

 

Pse ruhen qelizat staminale të bebeve?

Një në 100 njerëz kanë nevojë për terapi të qelizave staminale gjatë jetës së tyre.

Qelizat staminale ndihmojnë në terapitë e mbi 80 sëmundjeve onkologjike dhe hematologjike, autizmit, paralizës cerebrale, ...

Ka vetëm një rast kur ato mund të ruhen - gjatë lindjes.
Duke investuar në ruajtjen e qelizave staminale, ne po blejmë një "biletë" për të ardhmen e mjekësisë për fëmijën tonë.