Lejleku Biosave ju sjell një dhuratë

Që në lashtësi, lejlekët kanë qenë një mysafir i mirëpritur në ambientet tona. Ata ndërtojnë fole dhe rrisin familje në çatitë e shtëpive tona dhe flamujve aty pranë. Pasi kalojnë në rajone të ngrohta, ata kthehen gjithmonë në të njëjtën fole dhe me të njëjtin partner, të cilit i qëndrojnë besnikë gjatë gjithë jetës. Për to janë thënë shumë histori, mite dhe legjenda dhe më e famshmja është padyshim historia që lejlekët sjellin fëmijët. Edhe këta zogj të egër kanë festën e tyre. Për nder të kësaj, lejleku Bio Save  vendosi t'ju sjellë të gjitha nënave dhe baballarëve të ardhshëm një dhuratë të përshtatshme për fëmijën që ata presin.


Nga data 17 qershor deri më 30 qershor 2024, lejleku Bio Save ju dhuron 500 € zbritje për ruajtjen e qelizave staminale për një periudhë 30 vjeçare. Oferta vlen për të gjithë nënat që janë shtatzënë dhe që presin që Lejleku së shpejti t’ju “sjell” një fëmijë. Me fjalë të tjera, nëse pas lindjes i ruani qelizat staminale të foshnjës tuaj në Bio Save për një periudhë 30 vjeçare, çmimi me zbritje është 1,880 € në vend të 2,380 € të rregullt.


Ne ju kemi ofruar edhe kushtet më të mira të pagesës. Përveç mënyrave të zakonshme, pagesa mund të bëhet edhe me kredi deri në 12 këste me 0% interes.


Përfitoni nga një mundësi që ju jepet një herë në jetë. Ruani qelizat staminale të foshnjës tuaj në bankën më të madhe të qelizave staminale në Europë!


Për të caktuar një takim dhe konsultim falas, mund të na kontaktoni me telefon në 068 4029160 ose me email në info@biosave.al


Ju mund të shikoni një listë të detajuar çmimesh të të gjitha paketave të disponueshme të ruajtjes së qelizave staminale në lidhjen e mëposhtme: Lista e çmimeve të qelizave staminale: http://www.biosave.al/cmimet/qelizat-staminale-cmimet/

(çmimet e shfaqura janë pa dhurata dhe zbritje)