Një dhuratë për ditën e prindërve

Si shenjë mirënjohjeje ndaj prindërve në mbarë botën për angazhimin e tyre vetëmohues ndaj fëmijëve dhe kujdesit ndaj tyre, rezoluta e Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së vendosi Ditën Ndërkombëtare të Prindërve. Rezoluta i jep përparësi edukimit të fëmijës në një mjedis familjar ku ushqehet dashuria dhe mirëkuptimi, të cilat janë të nevojshme për zhvillimin e përgjithshëm dhe harmonik të personalitetit të fëmijës.


Me rastin e 1 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Prindërve, të gjithë prindërit që presin një fëmijë dhe vendosin të ruajnë qelizat staminale të fëmijës së tyre pas lindjes në Bio Save, do të përfitojnë një zbritje prej 500 € për një periudhë ruajtjeje prej 50 vitesh, 400 € për një periudhë ruatje 30 vjeçare dhe 200 € për një periudhë ruajtje prej 20 vjeçare.


Për të caktuar një takim dhe konsultim falas, mund të na kontaktoni në telefon në numrin 0684029160 ose me email në info@biosave.al.


Ne ju kemi ofruar edhe kushtet më të mira të pagesës. Përveç mënyrave të zakonshme, pagesa mund të bëhet edhe me 12 këste me 0% interes. Listën e detajuar të çmimeve (duke përjashtuar zbritjet) mund ta shikoni në linkun e mëposhtëm:Lista e çmimeve të qelizave staminale.


Përfitoni nga një mundësi që ju jepet një herë në jetë. Ruani qelizat staminale të foshnjës tuaj në bankën më të madhe të qelizave staminale në Europë!
PSE RUHEN QELIZAT staminale të fëmijës?


Një në 100 njerëz ka nevojë për terapi me qeliza staminale gjatë jetës së tyre

Qelizat staminale ndihmojnë në trajtimin e mbi 80 sëmundjeve onkologjike dhe hematologjike, autizmit, paralizës cerebrale,...

Ekziston vetëm një rast kur ato mund të ruhen - gjatë lindjes

Duke investuar në ruajtjen e qelizave staminale, ne blejmë një “biletë” për të ardhmen e mjekësisë për fëmijën tonë.


Mbi 10,000 familje nga rajoni na kanë besuar qelizat staminale të fëmijës së tyre - BecauseWeCare!