Bio Save Happy Weekend

Ditën e shtunë dhe ditën e dielë, 23 dhe 24 mars 2024. "Bio Save Happy Weekend" mbahet në të gjitha zyrat e Bio Save në Ballkan!


Të gjitha gratë shtatzëna që nënshkruajnë një kontratë për ruajtjen e qelizave staminale të fëmijës së tyre në Bio Save për fundjavën e specifikuar do të përfitojnë një zbritje prej 300 € (1680 € në vend të 1980 €, për 20 vjet ruajtje të gjakut të kordonit).


Gjithçka që kërkohet është të paraqiteni në orarin e caktuar në zyrat e Bio Save në Tiranë . Për caktimin e një takimi dhe çdo informacion shtesë, mos ngurroni të na kontaktoni në 069 4029160 ose 069 4029148 ose dërgoni një email në info@biosave.al. Numri i takimeve është i kufizuar në 20.


Nëse nuk jeni nga qyteti i Tiranës ose është më e leverdishme për ju që të mos vini në zyrë, ne mund ta mbajmë takimin edhe online. Na telefononi për të rënë dakord për datën e saktë dhe mënyrën se si do të komunikojmë.


Ne ju kemi ofruar edhe kushtet më të mira të pagesës. Përveç mënyrave të zakonshme, pagesa mund të bëhet edhe me 12 këste me 0% interes.

Listën e detajuar të çmimeve (pa zbritje) mund ta shikoni në linkun e mëposhtëm:

Lista e çmimeve të qelizave staminale

 


PSE DUHET TE RUHEN QELIZAT staminale të fëmijës?


  • Një në 100 njerëz ka nevojë për terapi me qeliza staminale gjatë jetës së tyre

  • Qelizat staminale ndihmojnë në trajtimin e mbi 80 sëmundjeve onkologjike dhe hematologjike, autizmit, paralizës cerebrale,...

  • Ekziston vetëm një rast kur ato mund të ruhen - gjatë lindjes

  • Duke investuar në ruajtjen e qelizave staminale, ne blejmë një “biletë” për të ardhmen e mjekësisë për fëmijën tonë.


Përfitoni nga një mundësi që ju jepet një herë në jetë. Ruani qelizat staminale të fëmijës tuaj në bankën më të madhe të qelizave staminale në Europë!