OFERTA E MUAJIT PRILL BIOSAVE

Të dashura nëna të ardhshme,

 

Prilli është muaji që duam të shpërblejmë të gjitha zonjat tona që së shpejti do të bëhen nëna. Kjo është arsyeja pse ne kemi përgatitur një dhuratë të veçantë për pjesën e dytë të muajit.

 

Të gjitha gratë shtatzëna që nga data 23 deri më 30 prill 2024, vendosin të ruajnë qelizat staminale të fëmijës së tyre në Bio Save pas lindjes, do të  marrin një zbritje prej 600 € (për një periudhë ruajtjeje prej 40 vjetësh).

 

Për të caktuar një takim dhe konsultim falas, mund të na kontaktoni në telefon në 068 4029160 ose 068 4029148 ose me email në info@biosave.al.

 

Ne ju kemi ofruar edhe kushtet më të mira të pagesës. Përveç mënyrave të zakonshme, pagesa mund të bëhet edhe me 12 këste me 0% interes. Listën e detajuar të çmimeve (duke përjashtuar zbritjet) mund ta shikoni në linkun e mëposhtëm:

Lista e çmimeve të qelizave staminale

 

Përfitoni nga një mundësi që ju jepet një herë në jetë. Ruani qelizat staminale të fëmijës tuaj në bankën më të madhe të qelizave staminale në Europë!

 

 

PSE DUHET T’I RUANI QELIZAT staminale të fëmijës?

 

● Një në 100 njerëz do të kenë nevojë për terapi me qeliza staminale gjatë jetës së tyre

● Qelizat staminale ndihmojnë në terapinë e mbi 80 sëmundjeve onkologjike dhe hematologjike, autizmit, paralizës cerebrale, ...

● Ekziston vetëm një rast kur mund të ruhen - gjatë lindjes

● Duke investuar në ruajtjen e qelizave staminale, ne blejmë një “biletë” për të ardhmen e mjekësisë për fëmijën tonë.

 

Because We Care!