Oferta për ditëlindjen e Biosave

Bio Save ka “lindur” në shkurt 2012. Asnjë qelizë staminale nuk u shpëtua në atë “lindje”, por u “lindi” mundësia të gjithë prindërve të ardhshëm nga rajoni për të ruajtur qelizat staminale të fëmijës së tyre në bankën më të madhe të qelizave staminale në Europë.

Sot, 12 vjet më vonë, mbi 10,000 gra shtatzëna kanë përfituar nga kjo mundësi dhe më shumë se 50,000 prej tyre kanë bërë një test prenatal me ne. Jemi jashtëzakonisht krenarë për faktin që një numër kaq i madh nënash na kanë besuar, na kanë besuar gjatë shtatzënisë dhe na besojnë edhe sot, sepse ne i ruajmë me kujdes qelizat staminale të të gjitha foshnjave tona.

Faleminderit!

 


Të gjitha nënat e ardhshme që nga 26 -29 shkurt 2024, nënshkruajnë një kontratë për të ruajtur qelizat staminale të foshnjës së tyre me Bio Save, do të marrin një dhuratë me vlerë 400 €. Mund ta zgjidhni vetë dhuratën ose të na ftoni ta krijojmë së bashku. Disa ide:  • 10 vite shtesë të ruajtjes së qelizave staminale (30 vjet ruajtje për çmimin 20)

  • Testi Nutrigenom - Çfarë mund të hani gjatë shtatzënisë dhe pas lindjes për të reduktuar peshën e tepërt dhe për të ruajtur nivelin e kërkuar të energjisë

  • Testi Initiative- test diagnostikues për fibrozën cistike dhe atrofinë muskulare spinale (SMA)

 

Për të caktuar një takim dhe konsultim falas, mund të na kontaktoni me telefon në 068 4029160 ose 068 4029148 ose me email në info@biosave.al.


Ne ju kemi ofruar edhe kushtet më të mira të pagesës. Përveç mënyrave të zakonshme, pagesa mund të bëhet edhe me 12 këste me 0% interes.

Listën e detajuar të çmimeve (duke përjashtuar zbritjet) mund ta shikoni në linkun e mëposhtëm:

Lista e çmimeve të qelizave staminale


Përfitoni nga një mundësi që ju jepet një herë në jetë. Ruani qelizat staminale të fëmijës tuaj në bankën më të madhe të qelizave staminale në Europë!


Pse ruhen qelizat burimore të foshnjës?

Një në 100 njerëz do të kenë nevojë për terapi me qeliza staminale gjatë jetës së tyre

Qelizat staminale ndihmojnë në trajtimin e mbi 80 sëmundjeve onkologjike dhe hematologjike, autizmit, paralizës cerebrale,...

Ekziston vetëm një rast kur ato mund të ruhen- gjatë lindjes


Duke investuar në ruajtjen e qelizave staminale, ne blejmë një “biletë” për të ardhmen e mjekësisë për fëmijën tonë.