Të jeni të lumtura për vetëm 45 € në muaj

Sindromi Down është një nga anomalitë gjenetike më të zakonshme. Statistikat thonë se nga viti 2010 deri në vitin 2017, numri i fëmijëve të lindur me anomali u dyfishua, të cilat ishin më së shumti lindje nga gratë shtatzëna të moshës 20-35 vjeç.

Diagnoza prenatale është një fushë e mjekësisë që vazhdimisht po evoluon në vitet e fundit dhe në këtë moment ofron një mundësi për prindërit që në kohë, në gjysmën e parë të shtatzënisë, të zbulojnë nëse foshnja e tyre mbart një anomali gjenetike, dhe në qoftë se e mban, për të zbuluar se çfarë është.

Tani e tutje, Bio Save, në bashkëpunim me Bankën BKT, mundëson që të gjitha gratë shtatzëna në Shqipëri të bëjnë testin Harmony nga 45 € në muaj pa interes!

E vetmja gjë që ju duhet është karta e Bankës BKT dhe ju mund të bëni testin prenatal më të saktë dhe më të shpejtë , testin Harmony.

 

Për më shumë informacione, vizitoni www.harmony.al ose telefononi në 068 4029160.

Bio Save është këtu për Ju.