Ofertë speciale për ditën botrore te gjakut të kordonit

Në vitin 1988, shumë kohë më parë, mjekja franceze Eliane Gluckman bëri transplantimin e saj të parë të qelizave staminale për trajtim mjekësor. Kjo ngjarje ka qënë një revolucion në mjekësinë moderne, i cili rezultoi në 35,000 trajtime të realizuara të qelizave staminale.

Sot, qelizat staminale mund të përdoren për të trajtuar mbi 80 sëmundje të ndryshme,sëmundje te cilat rrezikojnë jetën,si leuçemia, limfoma, anemia e qelizore. Përdorimi I tyre ka rezultuar I sukseshëm në dëmtimet e shpinës, paralizën cerebrale, autizmin, diabetin tip të parë si dhe shumë sëmundje tjera. Potenciali i qelizave staminale është shumë I gjëre dhe ne jemi vetëm në fillim të zhvillimit  të trajtimeve reja duke përdorur qelizat staminale.

Pavarësisht kësaj, në shumicën e materniteteve në botë ato konsiderohen si mbetje mjekësore dhe hidhen.

Arsyeja e kësaj mënyre te vepruari është mungesa e informacionit në stafin mjekësor , ku nga ana tjetëer ne jemi një komunitet potencial per ruajtjen qelizave staminale. Qëllimi i festimit të ditës botërore të gjakut të kordonit 15 Nëntor,  është edukimi dhe përhapja e fjalës për fuqin e qelizave staminale.

 

Për ata që vendosën të ruajnë qelizat e tyre staminale me Bio Save në Nëntor,ne ofrojmë një dhuratë të veçantë, 20 vjet ruajtje shtesë të qelizave staminale.

Përfitoni nga rastet që vin njëherë në jetë, dhe ruani qelizat staminale për fëmijën tuaj.

Për cdo informacion shtesë ndjehuni të lirë të na telefononi në 068 4029 253!