Gëzuar Fundjavën me Biosave

Ruani qelizat staminale këtë fundjavë dhe kurseni 300 €!

Të shtunën dhe të dielën, 24 dhe 25 Shtator 2022. "Bio Save Happy Weekend" mbahet në të gjitha zyrat e Bio Save në rajon!

Të gjitha gratë shtatzëna që nënshkruajnë një kontratë për të ruajtur qelizat staminale të foshnjës së tyre me Bio Save këtë fundjavë përfitojnë 300 Euro zbritje. (1680 Euro në vend të 1980 Euro).


Oferta vlen për ruajtjen e qelizave staminale për një periudhë 20 vjeçare në Gjermani. Gjithçka që kërkohet është të paraqiteni në orarin e caktuar bashkarisht pranë zyrave të Biosave. Për caktimin e një takimi dhe çdo udhëzim shtesë, mos ngurroni të na kontaktoni në numrat e kontaktit 0684029160/0684029253. Rezervoni takimin tuaj në kohë pasi numri i vendeve është i kufizuar në 20.

Nëse nuk jeni nga Tirana ose është më e leverdishme për ju që të mos vini në zyrë, ne mund ta mbajmë takimin edhe online. Na telefononi për të rënë dakord për datën e saktë dhe mënyrën se si do të komunikojmë.

Ne ju kemi ofruar edhe kushtet më të mira të pagesës. Përveç mënyrave të zakonshme, pagesa mund të bëhet edhe me kredi deri në 36 këste me 0% interes.

Shikoni listën e çmimeve të ruajtjes së qelizave staminale dhe/ose llogaritni këstin mujor.

Shënim: Lista e çmimeve (kalkulatori) tregon çmimet pa zbritjen e përfshirë

Përfitoni nga mundësia një herë në jetë dhe ruani qelizat staminale të fëmijës tuaj në bankën më të madhe të qelizave staminale në Europë!