DHURATA E PASHKËVE NGA BIOSAVE

Të dashura nëna të ardhshme,

Festa e Pashkëve është një kohë e bukur, kohë për të shpenzuar me familjen, kohë për të festuar së bashku.

Do të dëshironim t’i bashkoheshit familjes së BioSave me një dhuratë speciale: Ruajtja e Indit të Kordonit Falas!

Nëse brenda datës 1 Maj firmosni kontratën për Ruajtjen e Qelizave Staminale, të gjakut dhe indit të kordonit, atëherë do të përfitoni ruajtjen e Indit të Kordonit Falas, duke kursyer 400 Euro.

Nëse keni pyetje ose keni nevojë për më shumë informacion ndjehuni te lire të na telefononi.


Një mundësi qe vjen një herë ne jetë, një mundësi për t'u bërë pjesë e familjes Bio Save e cila ofron shërbimet e saj në të gjitha vendet e Ballkanit!


Për udhëzime shtesë, ndjehuni të lirë të na kontaktoni në 068 4029 160 ose 068 4029 148.