Dhurata e një Vere plot Diell

Vera ka filluar, ditët e bukura me diell krahas saj. Për të festuar këtë energji të bukur që na rrethon dhe për t'ju uruar pushime të mbara verore, për të gjitha nënat dhe baballarët e ardhshëm që vendosin të ruajnë qelizat staminale të fëmijës së tyre deri në fund të Korrikut, Bio Save ka organizuar një dhuratë të veçantë!

 

Nëse na jepni besimin tuaj, na vizitoni dhe nënshkruani një kontratë për ruajtjen e qelizave staminale deri më 31.07.2021 ne do t'ju bëjmë një dhuratë të veçantë me vlerë 400 eur - ruajtjen e indit të kordonit të pasur me qeliza staminale falas!

Ne gjithashtu kemi përfshirë në ofertën tonë mundësinë për të paguar në 12 këste.


Si gjithmonë pas daljes së raportit të qelizave staminale.

Për të marrë më shumë informacion dhe për të vendosur një konsultë, ju lutemi na telefononi në 068 4029 160 ose 068 4029 148 ose na shkruani në besa.kokaj@biosave.al.