Biosave Black Friday 2022

Në muajin e ditës më të madhe të blerjeve, Black Friday, shoqërohet me zbritjet e mëdha dhe ofertat më të mira të vitit, Bio Save ka përgatitur një ÇMIM SPECIAL për gratë shtatzëna për të ruajtur qelizat staminale të fëmijës së tyre:


Nëse vendosni të ruani qelizat staminale të fëmijës tuaj për një periudhë 20 vjeçare, do të kurseni 400 € (në vend të 1,980 €, çmimi i Black Friday është 1,580 €)

Nëse vendosni të ruani qelizat staminale të fëmijës tuaj për një periudhë 50 vjeçare, do të kurseni deri në 600 € (në vend të 2,780 €, çmimi i së Premtes së Zezë është 2,180 €)


Ne ju kemi ofruar edhe kushtet më të mira të pagesës. Përveç mënyrave të zakonshme, pagesa mund të bëhet edhe me kredi deri në 36 këste me 0% interes.


Përfitoni nga një mundësi që ju jepet një herë në jetë. Ruani Qelizat Staminale të fëmijës tuaj në bankën më të madhe të Qelizave Staminale në Evropë!