Webinar - Kujdesi Prenatal gjatë Pandemisë COVID-19

Webinaret online - regjistrohu në: my.demio.com/ref/K93EdeXljSKE91kt

 

Dr. Mirela Rista, mjeke Obstetër-gjinekologe pranë Maternitetit Koço Gliozheni në Tiranë, do sjelli në fokus kujdesin prenatal gjatë shtatëzanisë dhe prekshmërinë e nënave shtatzëna dhe fetusit nga rreziku i pandemisë COVID-19.  Dr. Risto do i përgjigjet me profesionalizëm të mirëfilltë të gjitha pyetjeve tuaja, paqartësive apo shqetësimeve tuaja të ndeshura gjatë shtatëzanisë. 
Ftojmë të jenë të pranishëm të gjithë të interesuarit që duan të kenë një informacion të plotë rreth këtij proçesi.

 

 Dr. Mirela Rista, E Hënë datë 14 Dhjetor, 17.00 live

Lektor: 

 

Unë Mirela Rista, mjeke Obstetër-gjinekologe pranë Maternitetit Koço Gliozheni në Tiranë, do të kem kënaqësinë t’ju jap një informacion të detajuar mbi dukuritë e gjithë proçesit dhe kujdesit prenatal, diagnozave, suplementimit të duhur gjatë barrës dhe t'ju shpjegoj prekshmërinë e nënave shtatzëna apo fetusit nga pandemia COVID-19, këto të ndeshura gjatë praktikës time profesionale.

Webinaret online zhvillohen në platformën Demio. Pjesëmarrja është e mundur nese keni bere rregjistrimin paraprak. 

Pasi te jeni rregjistruar kontrolloni e-mailin tuaj per te marre konfirmimin.

Para fillimit të webinarit hapni e-mailin e konfirmimit dhe zgjidhni opsionin JOIN- ku do të drejtoheni ne webinarin oniline. 

Regjistrohu në: my.demio.com/ref/K93EdeXljSKE91kt

Ju mirëpresim !