Ushqyerja gjate shtatzanise

Ushqyerja e gruas gjate shtatzanise ka nje vemendje te madhe ne kohet e sotme. Dinamika e menyres se te jetuarit ka bere qe nenat shtatezana te hulumtojne dhe ndjekin menyra te pershtatshme dhe te shendetshme per te pasur nje zhvillim sa me te mire te bebit qe do vi ne jete. Produktet e shumta ne treg kane rritur dhe mundesine per te kombinuar dhe plotesuar nevojat e nje nene shtatezane. Por, a jane keto produkte te gjitha te nevojshme? Cilat jane ushqimet qe nje nene shtazane duhet te haje? Cilat i bejne mire zhvillimit te fetusit?

 

Të martën datë 30 Korrik në orën 17:00 live me Znj. Arlinda Garuci!

Lektore: Arlinda Garuci ka studiuar Erboristeri, Alimentazione dhe Shkencë e Teknologji Ushqimore në Itali, Master në "Shkencat e të ushqyerit dhe aplikim dietik" në Universitetin Sapienza, Romë. Pas këtyre eksperiencave të bukura në Itali, në Mars 2014, hap qendrën e dobësimit EQUILYBRA në Tiranë, për ti dhënë përgjigje çdo problemi në lidhje me mbipeshen.

 

Webinaret online zhvillohen në platformën Demio. Pjesëmarrja është e mundur nese keni bere rregjistrimin paraprak.  
Pasi te jeni rregjistruar kontrolloni e-mailin tuaj per te marre konfirmimin.

Para fillimit të webinarit hapni e-mailin e konfirmimit dhe zgjidhni opsionin JOIN- ku do të drejtoheni ne webinarin oniline.
Regjistrohu në:https://my.demio.com/ref/FXH1d6oa126dCmBw

 

Ju mirëpresim !