Ruajtja e qelizave staminale në Shqiperi

Nen rritmet e shpejta ne te cilat bota po evoluon sot, hasemi shpesh me sfida dhe veshtiresi te reja. Eshte detyra jone si prinder qe te ecim me te njejtat rritme dhe te perqasemi me te rejat me te fundit per tu siguruar femijeve tane nje te ardhme te shendetshme e te sigurt. Per kete Bio Save organizon nje webinar me tematik "Ruajtja e Qelizave Staminale". Zbuloni me shume rreth qelizave staminale; cfare jane, perse sherbejne ato dhe cilat jane burimet e tyre. Cilat semundje mund te trajtohen me qelizat staminale dhe si mund ti ruani qelizat staminale te femijes tuaj?

 

Webinari do te mbahet diten e Marte, data 19.05, ora 18:00.

Per te gjitha keto dhe me shume rreth qelizave staminale, Bio Save dhe Famicord group, na ndiqni ne webinarin tone.

Referuese: Sonila Gogo, Sales director Bio Save Tirana

 

Per tu rregjistruar kliko ketu (rregjistrimi dhe pjesemarrja falas): https://my.demio.com/ref/FIAvei2rOwhlY5oP

 

Jeni te mirepritur!