Muajt e fundit të shtatzanisë, Lindja Premature

Webinaret online - regjistrohu në: my.demio.com/ref/TWT6EKesTrHHcuyE

D.Sh.M Enkeleda Prifti, mjeke Obstetër-gjinekologe pranë Maternitetit Koço Gliozheni në Tiranë, do sjelli në fokus kujdesin e muajve të fundit të shtatezanisë, si dhe lindjet premature, shkaqet, shenjat, parandalimi dhe pasojat e lidhura me të.

Ftojmë të jenë të pranishëm të gjitha nënat që duan të kenë një informacion të plotë rreth këtij stadi të shtatezanisë.

D.Sh.M Enkeleda Prifti - Të premten datë 13 Nëntor në orën 16.00 live!

Enkeleda Prifti, D.Sh.M

Unë Enkeleda Prifti, mjeke Obstetër-gjinekologe pranë Maternitetit Koço Gliozheni në Tiranë, do të kem kënaqësinë t’ju jap një informacion të detajuar mbi dukuritë e muajve të fundit të shtatezanisë, si dhe lindjet premature, shkaqet, shenjat, parandalimi dhe pasojat e lidhura me të, këto të ndeshura gjatë praktikës time profesionale pranë maternitetit Koço Gliozheni në Tiranë.

Webinaret online zhvillohen në platformën Demio. Pjesëmarrja është e mundur nese keni bere rregjistrimin paraprak. 

Pasi te jeni rregjistruar kontrolloni e-mailin tuaj per te marre konfirmimin.

Para fillimit të webinarit hapni e-mailin e konfirmimit dhe zgjidhni opsionin JOIN- ku do të drejtoheni ne webinarin oniline. 

Regjistrohu në: my.demio.com/ref/TWT6EKesTrHHcuyE

Ju mirëpresim !