Marëdhënia nënë dhe bebe para dhe pas lindjes

  • Si te krijohet nje ambient i pershtatshem per femijen gjate zhvillimit prenatal dhe gjate vitit te pare te jetes?
  • Cfare nevojitet gjate ketyre viteve, per te krijuar kualitet ne zhvillimin psikologjik si ne jeten e femijes dhe ate te nenes?
  • Cilat jane disa prej pyetjeve me te rendesishme qe nje prind do te duhet te njohe per te qene pjese e nje zhvillimi sa me te shendetshem te femijes?

Keto edhe pyetje te tjera, do te realizohen ne temen e marredhenies nene-femije gjate zhvillimit prenatal dhe pas lindjes.

E entje datë 06 Gusht në orën 17:00 live me Znj. Denata Toçe, !

Lektore: Denata Toçe ka mbaruar studimet e larta në psikologji me titullin Psikologe Shkollore-Organizacionale, në Universitetin e Tiranës. Diplomë master për Psikologe Këshillimi. Ka kryer edukimin post universitar të avancuar për BCBA (Board Certificate Behavior Analyst) pranë FIT University, USA. Me trajnime dhe specializime në Psikologji Ligjore, Psikologji Këshillimi individual dhe familjar, në terapi arti, në zhvillimin e testeve të inteligjencës, tajnim dhe supervizim të vazhduar mbi metodat ABA etj. Sot punon si Drejtuese Ekzekutive dhe klinike pranë Qëndrës “Aba Methods National Agency, AMNA.”

 

Webinaret online zhvillohen në platformën Demio. Pjesëmarrja është e mundur nese keni bere rregjistrimin paraprak.
Pasi te jeni rregjistruar kontrolloni e-mailin tuaj per te marre konfirmimin.

Para fillimit të webinarit hapni e-mailin e konfirmimit dhe zgjidhni opsionin JOIN- ku do të drejtoheni ne webinarin oniline.
Regjistrohu në: https://my.demio.com/ref/TCELPLRNpEtvMAt5

Ju mirëpresim !