Evoluimi i diagnozës prenatale

Webinaret online - regjistrohu në: https://my.demio.com/ref/GF9x7JWqn17SADHB

 

Prof. Astrit Bimbashi, mjek Obstetër-gjinekolog pranë maternitetit Koço Gliozheni  në Tiranë, do sjelli në fokus diagnozën prenatale, qëllimin dhe përparësitë e saj. Për të hequr të gjitha dilemat, shqetësimet dhe brengat vjen në pyetje diagnoza prenatale , e cila ndihmon të kuptojmë para lindjes nëse çdo gjë është në rregull me fëmijën. 
 Ftojmë të jenë të pranishëm të gjitha nënat që duan të kenë një informacion të plotë mbi këtë tematikë  apo kanë pyetje rreth shtatzanisë së tyre për Prof. Bimbashin. 

 Prof Astrit Bimbashi, Të enjten datë 26 Nëntor, 16.00 live

Lektor: 

 

Unë Astrit Bimbashi, mjek Obstetër-gjinekolog pranë maternitetit Koço Gliozheni, do të kem kënaqësinë t’ju jap një informacion të detajuar mbi diagnozën prenatale, qëllimin dhe rëndësinë e diagnozës prenatale dhe t'i përgjigjem të gjitha pyetje apo shqetësimeve që ju nevojitet të konsultoni të hasura gjatë shtatzanisë tuaj.

 

Webinaret online zhvillohen në platformën Demio. Pjesëmarrja është e mundur nese keni bere rregjistrimin paraprak. 

Pasi te jeni rregjistruar kontrolloni e-mailin tuaj per te marre konfirmimin.

Para fillimit të webinarit hapni e-mailin e konfirmimit dhe zgjidhni opsionin JOIN- ku do të drejtoheni ne webinarin oniline. 

Regjistrohu në: https://my.demio.com/ref/GF9x7JWqn17SADHB

Ju mirëpresim !